Bandırmaspor'un eski başkanı Recep Köroğlu:

Bandırmaspor

1461 Trabzon maçı çok önemli”






Önceki yıllarda 7 yıl süreyle Bandırmaspor Kulübü Başkanlığı görevinde bulunan Recep Köroğlu, Pazar günü Trabzon'da oynayacağı 1461 Trabzon maçı, Bandırmaspor için sezonun en önemli maçıdır” dedi.
Bu maçtan alınabilecek kötü bir sonucun, bir hafta sonra Bandırma'da oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasını bile önemsiz duruma getirebileceğine dikkati çeken Köroğlu, şunları söyledi:

Bandırmaspor'un, Trabzon'dan galibiyetle dönmesini tüm kalbimle diliyorum. Aslında Bandırmaspor, bu sezon şampiyonluğunu çoktan ilân etmeliydi. Bir ara, en yakın izleyicisinden 7 puan öndeydi. Ancak bu puan farkı ne yazık ki kapandı. Bu arada teknik direktör değişikliğine de gidildi. Ben, sezon ortasında gerçekleşen teknik adam değişikliğinin takıma yarar sağlayacağına inanmıyorum. Benim dönemlerimde de bu yanlışa düştüğümüz için bu görüşümü, deneyimlerime dayanarak dile getiriyorum. Ancak bu olay yaşandığına göre, şu anda ligin bitmesine dört hafta kala yapılabilecek tek şey, futbolcu kardeşlerimizi psikolojik olarak maçlara en iyi şekilde konsantre etmektir.”




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false